Hier is een overzicht van aankomende en recente activiteiten georganiseerd door De Taalsector.

Op zoek naar een relevant leer- en netwerkevent in de brede taalsector? Bekijk de sectoragenda.

Zin in samenwerking? Ideeën voor een activiteit? Een dringende leernood? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +32 9 269 04 66.

 

Aankomende activiteiten bij De Taalsector

 

Zit er een boek in jou? Workshop - 5 september 2024 Gent

Zit er in jou nog steeds ergens een taalprofessional? Workshop - 13 november 2024 Gent

De Taalsector Garage: meertalig voorlezen - 26 november 2024 Gent

Prijscalculatie voor taalprofessionals: workshop - 6 december 2024 Gent

Onderhandelen over je prijs: dagworkshop - 16 december 2024 Gent

Haal meer omzet uit je telefoon: workshop - 16 januari 2025 Gent

Commercieel onderhandelen en verkooptechniek voor taalondernemers: workshop - 10 februari 2025 Gent

Prijscalculatie voor taalprofessionals: workshop - 23 mei 2025 GentFormats

Bij De Taalsector hebben we verschillende formats voor onze leeractiviteiten. Bij elk format hoort een ander niveau van engagement. 
 
Inspiratiesessie – deze sessies zijn bijna altijd online, ze duren niet langer dan één uur en zitten boordevol inspiratie rond een specifiek thema. Deze sessies zijn vaak tijdens de lunchpauze of aan het begin van de werkdag en zijn gratis voor iedereen.
 
Workshop – workshops draaien om kennis en direct inzetbare vaardigheden, ze duren meestal een halve of een hele dag en vinden vaak plaats bij De Taalsector in Gent. Workshops zijn betalend, behalve voor de leden van De Taalsector, die ze gratis of met grote korting kunnen volgen. Heb je betaald voor een workshop en beslis je binnen 14 dagen na de workshop om lid te worden van De Taalsector? Dan trekken we de prijs voor deze workshop integraal af van je lidmaatschapsbijdrage.
 
Opleidingstraject – een reeks workshops rond één onderwerp. vinden plaats in Gent en zijn betalend. 
 
Community Meetup – online bijeenkomst exclusief voor de leden van De Taalsector, waarin ze rond een specifiek onderwerp expertise uitwisselen. Helemaal gratis.

Op maat. Wil je een workshop boeken voor jouw medewerkers en op maat van jouw bedrijf? Een leeractiviteit met een specifieke focus op een bepaald taalberoep of een segment van de taalsector? We bieden onze leeractiviteiten ook aan op maat van jouw organisatie. Heb je een vraag of wil je contact opnemen en een activiteit op maat bespreken? Stuur ons gerust een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +32 9 269 04 66.

 

Recente activiteiten bij De Taalsector

 

 

Wat langer geleden

 

Geïnspireerd?

Zin in samenwerking? Ideeën voor een activiteit? Een dringende leernood? Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +32 9 269 04 66.

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.