Heldere kwaliteitssignalen sturen naar klanten: online meetup 27 april 2021

Dinsdag 27 april houden we de eerste meetup in een nieuwe reeks maandelijkse online meetups voor taalprofessionals, elke derde dinsdag van de maand, telkens van 8.30 tot 9.15 uur, en ook telkens met één heel concreet en centraal thema. Exclusief voor leden.

Nu dinsdag 27 april: heldere kwaliteitssignalen zenden naar klanten

 

Inhoud

Met de klant kun je maar beter over kwaliteit praten in een taal die de klant verstaat. Daarom sturen we naar de klant ook andere dan taalkundige kwaliteitssignalen: diploma's, certificaten, lidmaatschappen, ervaring, aanbevelingen, referenties, ... Allemaal signalen die misschien niet rechtstreeks spreken over de talige kwaliteit van onze taaldienst of expertise, maar voor de klant wel verstaanbare kwaliteitssignalen zijn.

Welke kwaliteitssignalen stuur jij naar je klanten? Wat werkt en wat niet? Ontbreken er signalen in de markt?

We praten erover in De Taalsector Community Online Meetup op dinsdag 27 april van 8.30 tot 9.15 uur.

Deze meetup is informeel, maar geen losse babbel of gezellig ontbijtkransje over koetjes en kalfjes. De facilitator houdt de focus in het gesprek en zorgt ervoor dat iedereen na de sessie weer geïnspireerd aan het werk kan.

We praten in een "veilige" omgeving (in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams) en in vertrouwelijkheid gedurende ongeveer 45 minuten.

Van de meetup wordt geen verslag of opname gemaakt, maar nuttige documenten en links houden we op een geordende manier bij (ook in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams), zodat je ze later ook nog kunt raadplegen.

En zoals het bij De Taalsector online en offline gebruikelijk is: kom gerust te vroeg en blijf na de meetup gerust hangen; daar komen vaak nog de interessantste contacten van.


Aanmelden

De Taalsector Community Online Meetup is exclusief voor leden. Leden vinden alle informatie en de meetinglink in de online community (Teams).

Ook meepraten? Word lid van De Taalsector.

Niet zeker of jouw organisatie al lid is bij De Taalsector? Mail je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.