Community Meetup Taal en Leervormen: gamificatie - 27 september 2022 online

Dinsdag 27 september 2022 houden we de vierde meetup in een serie online meetups rond taal en leervormen. Elke vierde dinsdag van de maand, telkens van 8.30 tot 9.00 uur met een informeel kwartiertje vooraf, en ook telkens met één heel concreet en centraal thema. Exclusief voor leden van De Taalsector Community.

De Taalsector Community Online Meetup

Dinsdag 27 september 2022: taal en leervormen: gamificatie

 

Inhoud

Taal kun je op wel honderd verschillende manieren leren: in de klas of op het werk, met een zelfstudiepakket thuis, met een app onderweg, met een online taalmaatje, met of zonder leerboek, op taalvakantie, aan conversatietafels, met een docent of coach ...

In de reeks "Community Meetups: taal en leervormen" zoomen we elke maand in op een specifieke leervorm. Hoe gebruik je de leervorm optimaal? Hoe word je er beter in? En hoe ziet de toekomst van deze leervorm eruit?

In Community Meetup op dinsdag 27 september (8.30 - 9.00 uur) praten we over "gamificatie".

Deze korte meetups zijn geen losse babbels of gezellige ontbijtkransjes over koetjes en kalfjes. De facilitator houdt de focus in het gesprek en zorgt ervoor dat iedereen na de sessie op en top geïnspireerd aan de werkdag kan beginnen.

We praten in een "veilige" omgeving (in De Taalsector Community op Teams) en in alle vertrouwelijkheid gedurende 30 minuten. Van de meetups wordt geen verslag of opname gemaakt. De enige manier om ze mee te maken is 100% live.

We starten en stoppen zeer stipt. Aan elke meetup gaat een informeel gedeelte vooraf, vanaf 8.15 uur. Kom gerust te vroeg, zeker als het de eerste keer is dat je gaat deelnemen; we stellen je dan graag even voor aan de andere leden. Van de informele babbel komen vaak interessante contacten.

 

Aanmelden

De Community Meetups zijn exclusief voor leden van De Taalsector Community en gratis. Leden kunnen zich aanmelden met een eenvoudig mailtje of een berichtje in de chat in de ledencommunity op Teams.

Kom een halfuur inspiratie en een goed gevoel tanken. Geïnteresseerd maar nog geen lid? Word lid van De Taalsector

In grote organisaties weten mensen vaak niet dat hun organisatie al lid is bij De Taalsector? Bij twijfel mail je best gewoon even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijblijvend een vraag stellen? Natuurlijk! Bel ons op +32 9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.