De Taalsector Presenteert: de online taalcoach - 18 juni 2021

Wil je weten wat je allemaal kan doen met talen? Of ben je al een ervaren taalprofessional en wil je je kennis over de taalsector uitbreiden? Meld je aan voor De Taalsector Presenteert - een nieuwe serie online lunchsessies waarin De Taalsector een taalberoep presenteert. Save the dates voor De Taalsector Presenteert 2021: 21 mei en 18 juni telkens van 12u00 tot 13u15.

Op 18 juni van 12.00 tot 13.15 uur praten we over de online taalcoach.

 

Inhoud

We nodigen een kransje ervaren professionals uit om deze drie eenvoudige vragen te beantwoorden:

Wat doet een online taalcoach?

Hoe word ik online taalcoach?

En wat komt daar allemaal bij kijken?

De Taalsector Presenteert is geen eenrichtingswebinar. Verwacht een stevige portie interactie en een uitgebreide Q&A.

Deze infosessie is een unieke kans om niet alleen te leren over het beroep, maar ook om rechtstreeks kennis te maken met spelers die er toe doen in het beroep. Stel al je vragen en ontdek of het beroep iets voor jou is!

 

Sprekers

Gastsprekers zijn Ingrid Weinberger van Online Language Coach en Evelien Leemans van I-Diverso.

 

Aanmelden

Deelnemen aan De Taalsector Presenteert is gratis.

Registratie is verplicht via dit formulier (Microsoft Forms). Voor de lunchsessie ontvang je een mail met de link naar de meeting in Microsoft Teams.

 

Contact

Vragen? Feedback? Laat gerust van u horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.