Wil je weten wat je allemaal kan doen met talen? Of ben je al een ervaren taalprofessional en wil je je kennis over de taalsector uitbreiden? Meld je aan voor De Taalsector Presenteert - een serie online lunchsessies waarin De Taalsector telkens een taalberoep presenteert. Noteer alvast De Taalsector Presenteert op 21 januari en 18 februari 2022 telkens van 12.00 tot 13.15 uur.

Op 21 januari 2022 van 12.00 tot 13.15 uur praten we over de storyteller.


Inhoud

We nodigen een kransje ervaren professionals uit om deze drie eenvoudige vragen te beantwoorden:

Wat doet een storyteller?

Hoe word je een storyteller?

En wat komt daar allemaal bij kijken?

 

De Taalsector Presenteert is geen eenrichtingswebinar. Verwacht een stevige portie interactie en een uitgebreide vragenronde met het publiek.

Deze infosessie is een unieke kans om niet alleen te leren over het beroep, maar ook om rechtstreeks kennis te maken met spelers die ertoe doen in het beroep. Stel al je vragen en ontdek of het beroep iets voor jou is.

Let op: online sessies bij De Taalsector worden nooit opgenomen. Terugkijken is dus niet mogelijk. De enige manier om onze levendige sessies mee te beleven is "live".


Sprekers

Onze gastsprekers zijn:

Tom Van Mieghem, (verhalen)verteller

Veva Gerard, verteller en bezieler van het competentiemodel storytelling

Katty Van Kerkhove, netwerkcoördinator Federation of European Storytellers (FEST)


Aanmelden

Deelnemen aan De Taalsector Presenteert is gratis.
Aanmelden is verplicht via dit formulier (Microsoft Forms). Je ontvangt een bevestigingsmail en de dag voor de lunchsessie ontvang je een mail met de link naar de meeting in Microsoft Teams.


Contact

Vragen? Feedback? Laat gerust van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.