De Taalsector Garage De Taalsector Garage? Is een informele bijeenkomst "maken met taal": creatief denken, delen, bouwen, knutselen, experimenteren, hacken en doe-het-zelven met taal. In de breedst mogelijke zin van het woord. Voor taalprofessionals met interesse in maken en voor taalgeïnteresseerde makers.

De eerstvolgende editie van De Taalsector Garage is op woensdag 28 juni 2023 vanaf 14.00 uur, bij De Taalsector in Gent. Deze editie heeft een focus op het meertalige voorleesboek.

 

Inhoud

Op 28 juni 2023 richten we onze focus op het meertalige voorleesboek en hoe dat boek er in de toekomst (totaal) anders kan uitzien dan vandaag. We gooien een hoop ideeën, feiten, cijfers én een proof-of-concept in de groep om het creatieve proces aan te zwengelen.

De Taalsector Garage is een speeltuin, een zandbak voor iedereen die iets wil maken, knutselen, bouwen, experimenteren met taal. Zit je te broeden op een klein of groot idee met taal? Kom dan naar De Taalsector Garage.

 

Heb je nog helemaal geen wild idee, geen plan, geen prototype, geen businessplan, geen spannend experiment of onderzoekje, geen tools of apps waarmee je aan de slag wil, maar ben je wel geïnteresseerd om te leren of te leren maken? Kom gerust langs en laat je inspireren door de ideeën van andere taalprofessionals.

In De Taalsector Garage ben je vrij. Je komt en je gaat wanneer je wilt, er wordt van jou geen resultaat verwacht, er zijn geen doelstellingen, geen evaluatieformulieren, er is geen publicatiedrang, geen keurslijf. No rules.
 

Praktisch

De Taalsector Garage vindt plaats op woensdag 28 juni 2023. De deuren gaan open om 14.00 uur. We mikken naar 18.00 uur om af te ronden, maar dat is geen harde deadline.

Plaats: De Taalsector, Molenaarsstraat 111-46 in Gent

Deze activiteit vindt plaats in de werkplaats van De Taalsector, een rustige, inspirerende plek in een oude textielfabriek in het centrum van Gent. Bij mooi weer kunnen we ook buiten werken.

We hebben bij De Taalsector een grote creatieve ruimte en veel materiaal. Heb je speciale materialen of een specifiek toestel nodig om te knutselen? We hebben wel wat, maar niet alles. Geef ons een seintje en we bekijken wat er mogelijk is.

We voorzien koffie en iets om te knabbelen. Na afloop blijven hangen is bij De Taalsector heel normaal, er is ook altijd een drankje en een hapje.

 

Aanmelden

De Taalsector Garage is kosteloos voor leden van De Taalsector. Niet-leden betalen 25 euro (excl. btw), ze ontvangen een factuur bij aanmelding.

Iedereen kan zich tot vrijdag 23 juni 2023 aanmelden via dit formulier (Microsoft Forms).

Annuleren kan zonder kosten tot vrijdag 23 juni 2023. Daarna rekenen we een bijdrage in de kosten van 25 euro (excl. btw) aan. Dit geldt ook voor wie niet komt opdagen zonder berichtje.

 

Contact

Vragen? Feedback? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66.

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.