De Taalsector Community, onze online ledencommunity op Teams, telt intussen ruim honderd leden uit alle hoeken van de taalsector. Wat ons verbindt? Taal uiteraard. En het feit dat we elke dag met taalexpertise het verschil maken. Taal is overal en heeft overal impact!

Door onze expertise met elkaar te delen worden we als taalprofessional slimmer en sterker en worden onze diensten waardevoller voor de klant.

Op 25 maart brengen we De Taalsector Community van online naar offline in Gent.

Doel van de bijeenkomst is al onze expertise live met elkaar te delen in kwaliteitsvolle interactie, zodat er vertrouwen kan groeien en concrete samenwerking kan ontstaan.

 

 
Inhoud?

We gaan in een vertrouwelijke setting elkaars expertise ontdekken én vertalen in nut voor je eigen werk, project of organisatie. We doen dit zowel online als offline. Behalve met een goed gevoel ga je naar huis met een sterk verrijkt adresboekje vol contacten met nuttige, inzetbare expertise voor jou.  


Met wie?

Het team van De Taalsector, Dries en Nadia en enkele actieve leden van de community zullen met David Nassen van IDEA Consult als facilitator er samen met je een interactieve en enthousiasmerende namiddag van maken.

Vóór het event: 2 kleine to do’s

Het enige wat je als lid hoeft te doen, is je eigen expertise meebrengen. Wij zorgen ervoor dat jij en je expertise goed gezien zullen worden én nuttig zullen connecteren. Zo breng je je expertise mee:

1. Geef je bio in het kanaal “Hallo iedereen!” een update. Is alle info actueel? Was je misschien wat summier of bescheiden en heb je nog meer expertise te bieden intussen? Ontbreekt er een link naar je website? Is je LinkedIn-profiel de moeite waard? Heb je een blog? Socials? 

2. Breng je referenties mee. Nee, niet je diploma, maar materiaal dat je expertise concreet maakt. Een boek vertaald? Een folder die insloeg geredigeerd? Leermateriaal ontworpen? Een app of digitaal platform te tonen op je smartphone of tablet? Ook altijd leuk: gadgets die het doen bij je klanten :-)

Dat is het. Meer hoef je niet voor te bereiden.

 

Praktisch en adres

Deze activiteit is exclusief voor de leden en helemaal gratis. Aanmelden kan via de link in de persoonlijke uitnodigingen verstuurd naar de leden.

Vrijdag 25 maart 2022, 13.00 - 16.00 uur

12.00 u. - Verwelkoming met broodje en informele babbel

13.00 - 16.00 u. - Netwerkevenement

16.00 u. - Receptie 


De Taalsector, Molenaarsstraat 111 – 46, 9000 Gent

 

Corona

We houden ons aan de geldende maatregelen op het moment van de bijeenkomst.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.