Kansen na corona: De Taalsector Online Meetup - 28 mei 2021

Welke kansen zie jij intussen op korte en wat langere termijn? En hoe ga je die kansen pakken? Wat werkt er nu al? En wat is er nog moeilijk? De Taalsector Online Meetup is een veilige plaats om je inzichten te delen met je collega-taalprofessionals. Samen groeien en van elkaar leren door met elkaar te praten. De Taalsector faciliteert het gesprek.


De Taalsector Online Meetup is een korte sparring sessie met max. 7 collega-taalprofessionals. De volgende meetup is op 28 mei 2021 van 8u30 tot 9u15.
 

Inhoud

Tijdens deze meetup bieden we elkaar een klankbord en delen we inzichten rond de actuele situatie: hoe ben jij je aan het voorbereiden op de wereld na corona? Wat werkt er al en wat niet? Welke kansen zie jij op korte en wat langere termijn? Wat hoor jij bij klanten? Hoe hou je intussen je zakelijke weerbaarheid en veerkracht op peil?

De meetup is informeel, maar geen losse babbel of gezellig ontbijtkransje over koetjes en kalfjes. De facilitator houdt de focus in het gesprek en zorgt ervoor dat iedereen na de sessie weer geïnspireerd aan het werk kan.

We praten in een "veilige" omgeving (in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams) en in vertrouwelijkheid gedurende ongeveer 45 minuten.

Van de meetup wordt geen verslag of opname gemaakt, maar nuttige documenten en links houden we op een geordende manier bij (ook in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams), zodat je ze later ook nog kunt raadplegen.

En zoals het bij De Taalsector online en offline gebruikelijk is: kom gerust te vroeg en blijf na de meetup gerust hangen; daar komen vaak nog de interessantste contacten van.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier. Je ontvangt dan via e-mail een uitnodiging voor de meetup.
De Taalsector Online Meetups zijn gratis voor leden en voor niet-leden die geïnteresseerd zijn om kennis te maken met De Taalsector Community.

 

Contact

Vragen? Feedback? Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.