De Taalsector Presenteert: de tekstcorrector - 17 september 2021

Wil je weten wat je allemaal kan doen met talen? Of ben je al een ervaren taalprofessional en wil je je kennis over de taalsector uitbreiden? Meld je aan voor De Taalsector Presenteert - een serie online lunchsessies waarin De Taalsector telkens een taalberoep presenteert. Noteer alvast De Taalsector Presenteert najaar 2021: 17 september, 15 oktober, 19 november en 17 december telkens van 12.00 tot 13.15 uur.

Op 17 september van 12.00 tot 13.15 uur praten we over de tekstcorrector.  


Inhoud

We nodigen een kransje ervaren professionals uit om deze drie eenvoudige vragen te beantwoorden:

Wat doet een tekstcorrector?

Hoe word ik tekstcorrector?

En wat komt daar allemaal bij kijken?

 

De Taalsector Presenteert is geen eenrichtingswebinar. Verwacht een stevige portie interactie en een uitgebreide vragenronde met het publiek.

Deze infosessie is een unieke kans om niet alleen te leren over het beroep, maar ook om rechtstreeks kennis te maken met spelers die ertoe doen in het beroep. Stel al je vragen en ontdek of het beroep iets voor jou is.

Let op: online sessies bij De Taalsector worden nooit opgenomen. Terugkijken is dus niet mogelijk. De enige manier om onze levendige sessies mee te beleven is "live".


Sprekers

Elsie en Leen Ribbens van Het Correctiebureau. Wim Van Rompuy, Schrijfdokter® bij Schrijf.be.


Aanmelden

Deelnemen aan De Taalsector Presenteert is gratis.
Aanmelden is verplicht via dit formulier (Microsoft Forms). Voor de lunchsessie ontvang je een mail met de link naar de meeting in Microsoft Teams.


Contact

Vragen? Feedback? Laat gerust van je horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.