Alles wat u moet weten over de KMO-portefeuille in de taalsectorWaarom zou ik mijn taalopleiding bij u kopen, als ik dezelfde opleiding bij uw buur kan krijgen voor de helft van de prijs? 
Dat is wat ik denk, als uw buur wettelijk erkend is voor de KMO-portefeuille en u niet. U bent helemaal mee: wie serieus bezig wil zijn met taalopleiding en taaladvies, kan moeilijk om de KMO-portefeuille heen.

De Taalsector nodigt u uit
Hoe wordt u dan als taalleverancier wettelijk erkend in het kader van de KMO-portefeuille, zodat uw klanten automatisch de helft van wat ze aan u betalen van de Vlaamse overheid gesubsidieerd krijgen? Dat is de hamvraag.
Kom voor het antwoord op donderdag 11 juni 2015 naar Gent en leer in één resultaatgerichte informatiesessie alles wat u moet weten over de KMO-portefeuille en uw erkenning.Wist u bijvoorbeeld dat naast opleidingen ook een hoop adviezen - ja ja, ook taaladviezen - subsidieerbaar zijn? En dat een KMOp-erkenning niet alleen voor B2B-talenscholen interessant is, en zeker ook niet alleen voor de grote jongens?
Maar hoe word je dan als taalleverancier erkend? En welke stappen brengen je zonder ongelukken naar een wettelijke erkenning? En wat kost het?

Dé expert voor u
Donderdag 11 juni is bij De Taalsector in Gent Christian Oudenbroek te gast. Hij is de algemeen directeur van Brand Compliance bv (Turnhout), een van de 9 onafhankelijke bureaus die in Vlaanderen audits mogen uitvoeren in het kader van de KMO-portefeuille. Intussen hebben meer dan 150 dienstverleners hun KMOp-erkenning behaald via Brand Compliance.

Christian Oudenbroek spreekt een vlotte en zeer heldere taal, ook als het gaat over erkenningsaanvragen, procedures, audits en andere dingen die al snel ingewikkeld lijken.
Op 11 juni beantwoordt hij in een resultaatgerichte informatiesessie o.a. deze vragen:

  • Hoe ziet de kortste weg van aanvraag naar erkenning eruit? Welke stappen zijn cruciaal?
  • Wat houdt de zogenoemde kmop-norm waaraan ik moet voldoen precies in?
  • Wat houdt de audit precies in en hoe kan ik me daar optimaal op voorbereiden?
  • Wat zijn mijn slaagkansen en hoe kan ik ze verhogen?
  • En vooral: hoe maak ik van mijn auditor een bondgenoot?


Gratis
Hebt u een abonnement op De Taalsector? Goed geïnvesteerd, u komt gratis naar dit info- en netwerkevenement. Wie geen abonnee is (of graag met twee wil komen), betaalt 100 euro (excl. btw).

Filevrije uren
Vanaf 15 uur bent u welkom voor koffie en taart zoals u dat van De Taalsector gewend bent. Kom op tijd, relax en maak kennis met de andere deelnemers.
Van 16 tot 18 uur is de infosessie met Christian Oudenbroek.
Vanaf 18 uur is er tijd om informeel voort te praten met Christian Oudenbroek en Baukje Versluijs van Brand Compliance en om te netwerken met de andere deelnemers. De Taalsector trakteert met een drankje en een hapje, ook weer zoals u dat van ons gewend bent. En wij kijken u om 19 uur niet naar buiten ;-)

Reserveer uw plaats!
Professioneel bezig op de markt van taalopleidingen en/of advies? Reserveer dan nu meteen uw plaats op 11 juni! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw aanmelding. U ontvangt snel een bevestiging en alle praktische informatie die u nodig hebt. Doe het meteen, want het aantal plaatsen is beperkt.

Tot dan!


Meer info: www.brandcompliance.be

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.