Dinsdag 14 juni 2022 gaat het in de Community Meetup Taal en Business over de inflatie en hoe je die als taalondernemer doorrekent aan je klanten. De Community Meetup Taal en Business is elke tweede dinsdag van de maand, telkens van 8.30 tot 9.00 uur met een informeel kwartiertje vooraf, en ook telkens met één heel concreet en centraal thema. Exclusief voor leden van De Taalsector Community.

De Taalsector Community Online Meetup

Dinsdag 14 juni 2022: taal en business: inflatie doorrekenen

 

Inhoud

Taal is business. Behalve de titel van het boek van de hand van Frieda Steurs is het de dagelijkse realiteit van elke taalondernemer. Taal speelt een belangrijke rol in de economie, maar de economie heeft ook een belangrijke impact op taal en de taalbusiness.

In de reeks "Community Meetups Taal en Business" zoomen we elke maand in op een specifiek aspect van de taalbusiness. Wie of wat heeft momenteel impact op je taalbusiness? Hoe ga je daarmee om? Wat betekent het voor je zakelijk model, je prijzen, de verkoop, je winst, je relevantie?

In Community Meetup op dinsdag 14 juni (8.30 - 9.00 uur) praten we over "inflatie en hoe je ze doorrekent".

Deze korte meetups zijn geen losse babbels of gezellige ontbijtkransjes over koetjes en kalfjes. De facilitator houdt de focus in het gesprek en zorgt ervoor dat iedereen na de sessie op en top geïnspireerd aan de werkdag kan beginnen.

We praten in een "veilige" omgeving (in De Taalsector Community op Teams) en in alle vertrouwelijkheid gedurende 30 minuten. Van de meetups wordt geen verslag of opname gemaakt. De enige manier om ze mee te maken is 100% live.

We starten en stoppen zeer stipt. Aan elke meetup gaat een informeel gedeelte vooraf, vanaf 8.15 uur. Kom gerust te vroeg. Van de informele babbel komen vaak interessante contacten.

 

Aanmelden

De Community Meetups zijn exclusief voor leden van De Taalsector Community en gratis. Leden kunnen zich aanmelden met een eenvoudig mailtje of een berichtje in de chat in de ledencommunity op Teams of gewoon ook via dit online aanmeldformulier.

Kom een halfuur inspiratie en een goed gevoel tanken. Geïnteresseerd maar nog geen lid? Word lid van De Taalsector

In grote organisaties weten mensen vaak niet dat hun organisatie al lid is bij De Taalsector? Bij twijfel mail je best gewoon even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijblijvend een vraag stellen? Natuurlijk! Bel ons op +32 9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een greep uit afgelopen Community Meetups

 Interessant? Word lid van De Taalsector en kom meepraten. 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.