Zit er een boek in jou? (workshop)

Zit er een boek in jou? (workshop)VOV Lerend Netwerk vzw organiseert op woensdagnamiddag 29 juni 2016 in Gent een workshop voor wie met het idee speelt om zelf een boek te schrijven. Gastvrouw is Laurence Verwee, schrijfcoach, uitgever en auteur. Ze komt spreken over haar eigen ervaringen en deelt concrete tips om een boek te schrijven.


In de workshop gaat Laurence Verwee in op deze vragen: hoeveel tijd moet ik eigenlijk voorzien om mijn boek te schrijven? Hoeveel kost dat dan? Hoe blijf ik gemotiveerd schrijven? Heb ik wel schrijftalent? Hoe zet ik mijn idee om een boek te schrijven om in een concreet actieplan? Wanneer begin ik aan een eigen boek? En wanneer niet … Hoe kan ik mijn boek promoten en hoe houd ik het levendig?

Laurence Verwee heeft dertig jaar ervaring in de uitgevers-, media- en communicatiesector. Ze startte in 2004 haar eigen niche-uitgeverij Yin Books. Als schrijfcoach begeleidt ze sinds een paar jaar mensen bij het schrijven, vormgeven, promoten en drukken van hun eigen non-fictie werk. Laurence Verwee bracht vorig jaar ook haar eigen boek uit. In "Geen excuses meer" bundelt ze al haar ervaring als uitgever en schrijfcoach. Haar activiteiten als schrijfcoach voert ze onder de vlag The Power of Books.

VOV Lerend Netwerk is de Vlaamse vereniging voor opleidings- en ontwikkelingsprofessionals. VOV is een open en onafhankelijk netwerk voor iedereen die bezig is met leren en het ontwikkelen van individuen en organisaties.


Praktisch


Locatie
Deze workshop vindt plaats bij De Taalsector, VOV-event partner.
Plaats: Molenaarsstraat 111-46, 9000 Gent
Google Maps: http://goo.gl/maps/vVPxK

Aanmelden
Meld u aan op de VOV-website: http://vov.be/kalender/workshop-zit-er-een-boek-in-jou/Meer info: www.vov.be

Meer info: www.yinbooks.be

Meer info: www.thepowerofbooks.be

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.