Speedcollege vertaalwerk inkopen & eTranslationBent u een potentiële of regelmatige afnemer of gebruiker van vertaaldiensten?
In dit online lunchevent krijgt u informatie over de diensten die vertaalprofessionals kunnen leveren en over eTranslation, de vertaalmachine van de Europese Commissie die ook voor KMO's beschikbaar is.

 

Bezuinigen op een goede vertaling kan handenvol geld kosten. In dit speedcollege krijgt u inzicht in de wereld van het professionele vertaalwerk (vertalen, lokaliseren, pre- en post-editen van machinevertalingen enz.). Daarnaast maakt u ook kennis met het machinevertaalsysteem dat de vertalers van de Europese Commissie gebruiken en dat sinds begin dit jaar ook gratis online beschikbaar is voor alle 25 miljoen KMO's in Europa.

Op het eind van de sessie hebt u antwoord op de vraag welke meerwaarde een (ver)taalprofessional uw bedrijf te bieden heeft.

Dit event is een samenwerking tussen het directoraat-generaal Vertaling (DGT) van de Europese Commissie, het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV), Universiteit Utrecht en Universiteit Leiden.


Het speedcollege is gratis bij te wonen. Alle praktische informatie vindt u op de website van het NGTV.


Lees ook: eTranslation, de automatische vertaalservice van de Europese Commissie, gratis beschikbaar voor KMO"s

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.