Klaar voor de LIA's? 27 april 2022 Gent

Klaar voor de LIA's 2021?

Woensdag 27 april 2022 worden in Gent de LIA's 2021 uitgereikt. De LIA's is veel meer dan de overhandiging van een paar Language Industry Awards. De LIA's is ook een krachtige collectieve campagne die een slimme en maatschappelijk relevante sector toont.

Als taalprofessional kun je op veel verschillende manieren meedoen met de LIA's en bijdragen aan het beeld dat we als sector laten zien. Heb je al gestemd op je favoriete nominatie? Volg je de LIA's al op je sociale media? Heb je al iets geliket of gedeeld met je volgers? Een commentaartje om je klanten te laten zien dat je actief betrokken bent bij jouw sector? 

Wil je nadrukkelijker in beeld komen met de LIA's of met een van de nominaties? Wil je duidelijk laten zien aan je klanten dat je een serieuze speler bent en actief bijdraagt aan de goede ontwikkeling van de sector? We hebben nog een plaatsje vrij op onze partnerpagina

En last but nog least; er zijn nog tickets voor 27 april.
Met forse kortingen voor wie in gezelschap komt: maak er een unieke incentive van met de collega's of met een paar goed geselecteerde klanten.
Met kortingen ook voor taalprofessionals en taalproviders die lid zijn van een of meer professionele verenigingen in de taalsector. Haal je promocode en maak de LIA's mee op de eerste rij.

Wij beloven op 27 april een topavond, in slim en maatschappelijk relevant gezelschap, met een keynotespreker die niet naast de kwestie gaat praten (Mieke De Ketelaere, AI Director imec over Mens versus Machine), en veel tijd en ruimte om je netwerk te versterken. Dat laatste gaan we trouwens actief faciliteren op een luchtige, informele manier, zoals je dat bij De Taalsector misschien al gewoon bent. Jij brengt jouw expertise mee en wij zorgen ervoor dat de andere gasten ermee naar huis gaan ;-)

Je begrijpt het al: zorg dat je als taalprofessional, ondernemer of organisatie in de taalsector op een of andere manier mee bent met de LIA's.Hoe voorzichtig of enthousiast je ook meedoet, je komt altijd positief in beeld!

Maak nu kennis met de LIA's en haal je tickets op languageindustryawards.eu. Volg de Facebookpagina van de LIA"s, volg de LIA's op Instagram en op Twitter.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.