Op zoek naar specifieke taalexpertise?

Ben je op zoek naar specifieke taalexpertise en vind je niet gemakkelijk de geschikte taalprofessional of taalprovider? Dan kun je een oproep laten plaatsen in De Taalsector Community.

Stuur je oproep naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we plaatsen hem in onze afgeschermde online ledencommunity. Onze leden helpen je dan graag verder.

Onze leden zijn vooral senior taalprofessionals met veel expertise en ervaring. Ze werken zelfstandig, voor een taalonderneming of organisatie in de taalsector of als taalprofessional in een andere economische sector of bij de overheid. De taalexpertise in onze community beslaat de volle breedte van de taalsector: van taal en talen leren, over (meertalige) tekstproductie, taaltechnologie, taalbeleid, tot taalonderzoek. Denk aan taalopleiding, redactie, copywriting, technical writing, ondertiteling, vertalen, tolken, chatbots, enz. 

Onze leden hebben op hun beurt een breed netwerk, waardoor je oproep zeker niet onbeantwoord blijft.

Krijgen we je vraag niet goed beantwoord via onze ledencommunity, dan richten we onze blik op de ruimere taalmarkt of verwijzen we je graag door naar de diverse vak- en beroepsverenigingen en federaties in de sector.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.