Creatief Schrijven op de BoekenCast

Creatief Schrijven op de BoekenCast"Creatief Schrijven" is een steunpunt voor niet-professionele schrijvers. Creatief Schrijven wil mensen prikkelen om op eigen benen tot een afgewerkt verhaal of gedicht te komen. De organisatie - een vzw - informeert, adviseert, ondersteunt en begeleidt niet-professionele schrijvers en schrijfgroepen.

BoekenCast.be is een podcast. Of beter gezegd, een literair podcast-zendstation met verschillende kanalen. Het is een project van vzw Chips. Chips is een organisatie die culturele initiatieven draagt en/of steunt die nieuwe media, communicatie en participatie centraal stellen. STADSchromosomen, de Stadsdichter podcast en droom de stad zijn projecten van Chips.

Welnu, Creatief Schrijven en BoekenCast.be gaan samenwerken. Creatief Schrijven gaat reportages maken, over schrijven en creatief schrijven natuurlijk. En zendstation BoekenCast.be gaat die reportages - podcasts - uitzenden.

Registreer om meer te lezen …

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.