De Taalsector Online MeetupsDe Taalsector Online Meetup is een korte sparring sessie met max. 7 collega-taalprofessionals. Er zijn nog meetups op 9 en 18 december 2020.

Tijdens de meetup bieden we elkaar een klankbord en delen we inzichten rond de actuele situatie: waar loop jij tegenaan in de tweede golf? Wat werkt er en wat niet? Welke kansen zie jij intussen op korte en wat langere termijn? Wat hoor jij bij jouw klanten? Hoe verhoog jij je zakelijke weerbaarheid en veerkracht?

 

We praten in een "veilige" omgeving (in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams) en in vertrouwelijkheid gedurende ongeveer 45 minuten.

Van de meetup wordt geen verslag of opname gemaakt, maar nuttige documenten en links houden we op een geordende manier bij (ook in De Taalsector Community binnen Microsoft Teams), zodat je ze later ook nog kunt raadplegen.

Samen groeien en van elkaar leren door met elkaar te praten. De Taalsector faciliteert het gesprek.

Er zijn nog online meetups op:

- woensdag 9 december om 17u30

- vrijdag 18 december om 8u30


En zoals het bij De Taalsector online en offline gebruikelijk is: kom gerust te vroeg en blijf na de meetup gerust hangen; daar komen vaak nog de interessantste contacten van.

De Taalsector Online Meetups zijn gratis voor leden en voor niet-leden die geïnteresseerd zijn om toe te treden tot De Taalsector-community.


Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier (Microsoft Forms).

Een eenvoudig mailtje volstaat overigens ook. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel +32 9 269 04 66. Je ontvangt dan via e-mail een uitnodiging voor de meetup.

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.