#LIAS2019: schrijfworkshop 12/3 en uitreiking 30/4

#LIAS2019Update: wegens het coronavirus is de schrijfworkshop geannuleerd. De uitreiking van de #LIAS2019 is uitgesteld tot 11 maart 2021. Meer informatie volgt.

Neen, de LIA’s zijn nog niet uitgereikt. U hebt nog niets gemist en u kunt nog steeds meedoen.

Bijna werden de jaarlijkse LIA’s, de Language Industry Awards, eind december 2019 al uitgereikt. Bijna, maar niet dus. Ook de studenten-LIA met de bijbehorende geldprijs van 1000 euro bleef onaangeroerd op de prijzentafel staan. De inzendingen waren niet goed genoeg.

Volgens de jury was de wedstrijd voor de #LIAS2019 ‘te moeilijk’, de opgave ‘onvoldoende helder’ geformuleerd en de wedstrijdperiode ‘te kort’.

Daarom besliste De Taalsector meteen om een tweede zit te organiseren. Doe mee en zet die LIA in uw trofeekast, op uw website of in uw cv. Of - voor studenten - op uw bankrekening.

 

Taal als sterk merk, als ambassadeur van de taalsector

Anders dan de voorgaande jaren – het beste van het beste uit de hele taalsector samen in de spotlights plaatsen voor het brede publiek – was en is het doel van de #LIAS2019: een nieuwe beeldtaal voor de taalsector koppelen aan sterke taal die werft voor het belang van taal en de taalsector.

Met #LIAS2019 zoeken we antwoorden op de vraag: hoe breng je taal als sterk merk in beeld? Hoe speel je taal uit als de  ambassadeur van de hele taalsector? Want wat je als taalprofessional of taalonderneming ook doet in de taalsector, het is altijd met taal dat je waarde creëert.


Schrijfworkshop 12/3

Belangrijke datums zijn: donderdag 12 maart 2020 (#LIAS209 schrijfworkshop) en donderdag 30 april 2020 (bekendmaking en uitreiking LIA’s).


Wedstrijdopgave

Download hier in één pdf alle informatie over #LIAS2019 die u nodig hebt om mee te dingen naar een LIA, inclusief de geactualiseerde wedstrijdopgave:
https://www.detaalsector.be/cms/lias2019wedstrijdopgavev2.pdf

 

Veel plezier en succes met de opgave,

Team De Taalsector

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.