#LIAS2019: tweede zit

#LIAS2019


(Update: wegens het coronavirus is zowel de schrijfworkshop als de uitreiking van de #LIAS2019 uitgesteld tot 11 maart 2021. Meer informatie volgt.)

Gisteren zijn in Gent de jaarlijkse LIA's, de Language Industry Awards uitgereikt. Of beter: niet uitgereikt. Ook de studenten-LIA met de bijbehorende geldprijs van 1000 euro bleef op de prijzentafel staan.

Volgens de jury was de wedstrijdopgave voor de #LIAS2019 "te moeilijk", was de wedstrijdperiode "te kort" en was de opgave "onvoldoende helder" geformuleerd. Daarom gaat De Taalsector een tweede zit organiseren, op donderdag 12 maart 2020 (voorbereidende workshop) en op 30 april 2020 (bekendmaking winnaars en uitreiking).

Daarbij wordt de lat niet lager gelegd, maar zal De Taalsector (1) de wedstrijdopgave helderder formuleren, (2) feedback formuleren op proefinzendingen (3) een gratis workshop organiseren voor wie met de beste kansen aan de wedstrijd wil deelnemen en (4) een lerend netwerk opstarten rond een imagocampagne voor taal.


Update: download hier de nieuwe wedstrijdopgave (pdf)

 

Registreer om meer te lezen …

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.