Enquête vertaal- en tolkmarkt BelgiëIedere beroepsgroep die met gezag voor de rechten en belangen van haar beroepsbeoefenaars wil opkomen, moet op basis van betrouwbare gegevens over de markt en de sector kunnen spreken. Ook om de eigen beroepsgroep, studenten en potentiële klanten geloofwaardig te kunnen informeren, zijn actuele en betrouwbare markt- en sectorgegevens noodzakelijk.

De Belgische Kamer van Vertalers en Tolken (BKVT) verzamelt momenteel verse gegevens over de Belgische vertaal- en tolkmarkt. De BKVT roept alle vertalers en tolken die in (of met) België werken op om deel te nemen aan een online enquête, ongeacht of ze lid zijn van de BKVT.

Deelnemen kan nog tot en met 31 januari 2018. De enquête neemt max. 10 minuutjes in beslag. De resultaten worden op de algemene vergadering van 17 maart 2018 in primeur aan de leden van de BKVT voorgesteld.

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.