Text2Picto sloopt muren

Text2Picto Falling Walls BerlinWie bij De Taalsector op bezoek komt, kan niet naast de uitslag van de LIAs Top 100 Live Countdown Show kijken. Hij hangt hier breeduit aan de muur, live handgeschreven door Niels, van 100 naar 1.

Onze gasten vallen vaak van de ene verbazing in de andere. "Nooit gedacht dat de taalsector zo ongelooflijk divers is." "Nooit gedacht dat er zoveel creatieve oplossingen uit de taalsector komen."

"En als u maar 1 finalist mag noemen, van welke taaloplossing bent u dan het meeste onder de indruk?" Text2Picto, dat is wat we tot nu toe het vaakst hebben gehoord. Text2Picto is een automatisch vertaalsysteem. En nu kunt u zo snel mogelijk weglopen, omdat u allergisch bent aan vertaalmachines. Of u kunt voortlezen over een fascinerende oplossing voor minstens twee miljoen Europeanen met een mentale beperking die ook graag willen mailen, surfen of liken op Facebook.

Registreer om meer te lezen …

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.