Zesde Top van de Europese taaltechnologiesector (9-11 okt 2017, Brussel)

Language Technology Industry Summit 2017Van maandag 9 tot woensdag 11 oktober 2017 vindt in Brussel de zesde editie plaats van de Top van de Europese Taaltechnologiesector, de LT Industry Summit. De titel van de Summit is: "Conquer the Space of Language!".

De top is een jaarlijkse bijeenkomst voor gevestigde en beloftevolle aanbieders die willen netwerken rond de nieuwste technologieën, met een zakelijk oog naar de taaltechnologiemarkt kijken en de brede trends willen volgen. Naar de LT Industry Summit komen ook onderzoekers, beleidsmakers en gebruikers.

 

Een blik op het driedaagse programma leert dat de top een goede gelegenheid is voor wie een update wil krijgen over de nieuwste taaltechnologie en wil nadenken over hoe taaltechnologie en meertalige artificiële intelligentie de komende jaren een rol gaan spelen in de samenleving en de bedrijven. Artificiële intelligentie, machine learning, neurale machinevertaling, virtuele assistenten, semantisch inzicht in gebruikersgegeneerde inhoud, automatische documentanalyse en automatische documentgeneratie, technologieondersteund conferentietolken en nog heel veel meer.

Tussen de 75 sprekers valt een aantal vertegenwoordigers van Belgische bedrijven en onderzoeksinstellingen op: Sven Coppers van het Expertisecentrum voor Digitale Media aan de Universiteit Hasselt, Thierry Cornez en Joël Elshout van Auxipress (Brussel),  Eric Van Horenbeeck van PVH Data Consulting (Antwerpen), Guy De Pauw van TextGain (Antwerpen), Bram Vandewalle van Crosslang (Gent), Andrew Pease van Deloitte Belgium, Antoine Pichault van RTL Belgium, Pierre-Nicolas Schwab van de RTBF, Leen Sevens van het Centrum voor Computerlinguïstiek aan de KU Leuven.

Het volledige programma is raadpleegbaar via onderstaande website.

De jaarlijkse LT Industry Summit is een initiatief van LT-Innovate, het platform voor de Europese taaltechnologiesector. LT-Innovate wil de krachten bundelen van de naar schatting 500 kleine en middelgrote Europese spelers in een markt die vooral door niet-Europese spelers wordt gedomineerd.

 

Meer info: https://www.lt-summit.com/

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.