Crash course Televerkooptechnieken voor taalprofessionals

Hoewel ze meestal uitstekend ter tale zijn, hebben veel taalprofessionals moeite om hun taaldienst of -product aan de telefoon commercieel aantrekkelijk voor te stellen.

Ze vinden dat ze niet goed klinken. Dat ze bij de gesprekspartner geen goed gevoel scheppen. Dat ze onvoldoende interesse voor hun aanbod kunnen wekken of niet gevat reageren op tegenwerpingen.

Herken jij dit probleem bij jezelf of bij een medewerker? En wil je er iets aan doen? Het goede nieuws is dat iedereen het kan leren.

De Taalsector nodigt je uit op een workshop "Televerkooptechniek" op 31 mei 2018 in Gent.

 

Inhoud en doelstelling

Tijdens deze zeer interactieve workshop oefenen we alle belangrijke televerkooptechnieken, specifiek gericht op de verkoop van taalexpertise, taaldiensten en -producten.

Hoe bereiden we het verkoopgesprek voor?

Waar is de markt? Waar zijn de klanten? Wie is de beslisser?

Wie ben ik / wie zijn wij op de markt? Wat zijn de voordelen van mijn / ons aanbod? Welke bezwaren mogen we verwachten?

Hoe stel ik me voor?

Hoe wil ik klinken? Hoe schep ik een goed gevoel bij de gesprekspartner?

Hoe wek ik interesse voor mijn / onze taaldienst, voor mijn / ons taalwerk of -product?

Hoe reageren we op tegenwerpingen?

Oefening baart kunst.

Deze workshop is één lange oefensessie waarin we het televerkoopgesprek gaandeweg perfectioneren. Alle relevante technieken en tips komen "al doende" aan bod.

 

Voor wie is deze workshop?

Voor taalprofessionals, bedrijven en organisaties in alle segmenten van de taalsector.

Voor wie een afgebakende doelgroep van potentiële klanten wil bewerken, met de telefoon als voornaamste verkoopinstrument.

Zowel voor de beginnende taalprofessional als voor het gevestigde taalbedrijf dat voor een of meer medewerkers graag een halve dag vrijmaakt om te investeren in de toekomst.

Deelnemers moeten bereid zijn zeer interactief en "al doende" te leren. In ieder geval is deze workshop specifiek op de taalsector toegespitst. Een unieke kans.

 

Wat brengt de trainer mee?

De trainer heeft een ruime ervaring met startende en doorgroeiende taalprofessionals en taalondernemingen. Hij staat met beide voeten in de realiteit van de taalsector en brengt voorts 25 jaar ervaring mee als trainer, coach en consultant. Zijn stijl is direct, waardoor de inzichten die hij met u deelt gegarandeerd beklijven.

 

Waarmee ga je naar huis?

Je gaat gegarandeerd naar huis met een zelfgeschreven én ingeoefend script (als inhoudelijk houvast, niet per se woordelijk uitgeschreven). Voorts neem je ook een goed gevoel mee naar huis, zodat je de volgende dag met plezier naar de telefoon grijpt.

 

Praktische info

Inhoudelijke vragen?

Spreek rechtstreeks met je trainer, Dries Debackere. Tel. +32 (0)9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs en voorwaarden

Meld je aan via mail, telefoon of post. Je krijgt van ons een bevestiging, een routebeschrijving en enkele tips om je optimaal op deze workshop voor te bereiden.

Voor leden van De Taalsector is deze workshop, zoals alle andere workshops bij De Taalsector, gratis (met een no-show fee van 95 euro bij afwezigheid na aanmelding). Niet-leden betalen 245 euro (excl. btw).

Voor niet-leden is de inschrijving gegarandeerd zodra de factuur voldaan is. Tot 15 werkdagen voor de workshopdatum kun je kosteloos annuleren. Daarna is het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd. Je kunt je evenwel door een collega laten vervangen.

Datum en plaats

Donderdag 31 mei 2018

Filevrije uren: van 16.00 tot 19.30 u. (inlopen vanaf 15 uur, uitlopen tot …)

Plaats: De Taalsector, Molenaarsstraat 111-46 - 9000 Gent

Taal

Nederlands

Kwaliteit en interactiviteit

Deze workshop is specifiek op de taalsector toegespitst, met realistische scenario's en praktijkoefeningen. Een unieke kans die je niet elke dag krijgt. Voor een optimaal rendement is het aantal deelnemers beperkt.

Netwerken en over het muurtje kijken staan bij De Taalsector altijd centraal. Kom gerust een uur te vroeg en blijf na de workshop gerust hangen. De Taalsector brengt taalprofessionals uit alle segmenten van de taalsector bij elkaar. Daar komen heel vaak interessante contacten van. Deze workshop is opgezet als een gelegenheid voor de deelnemers om ook van elkaar zo veel mogelijk te leren.

Aanmelden

Een eenvoudig mailtje met je gegevens volstaat. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 (0)9 269 04 66.

 

 

(Foto Ondrej Verzich)

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.