Kom pitchen voor een LIA op het DRONGO talenfestival

Language Industry AwardsHoe sleep je een LIA (Language Industry Award) in de wacht? En hoe haal je alles uit je campagne ... en uit je LIA als je hem wint?

Geen sector zonder oscars. En dus plaatst ook de taalsector ieder jaar het beste van het beste uit alle hoeken van de taalsector in de schijnwerpers. Vorig jaar kwamen de LIA's bij ruim een half miljoen mensen in beeld.

De LIA's zijn een unieke kans om te scoren met jouw taaloplossing van 2017 (product, dienst, app, website, publicatie, event, project, enz.).

Kom naar de LIA-workshop op het DRONGO talenfestival in Utrecht. Zaterdag 30 september 2017 om 14 uur.

 

In DEEL 1 van de workshop leer je:

1) hoe je genomineerd wordt voor een LIA

2) hoe je alles uit je campagne haalt:

- met talloze voorbeelden van bewezen impactvolle campagnes,

- met heel veel beproefde tips om je fans voor jou te doen stemmen (e-mailings, social media enz.) en

- met een presentatie van de top 3 van de LIAs Top 100 Live Countdown Show in mei 2017: Kids & Us (3), Eureka ADIBib (2) en Beter Spellen (1).

3) hoe je als winnaar alles uit je LIA haalt: met voorbeelden van geslaagde persberichten, optimale zichtbaarheid op de sociale media, visuele communicatie voor langetermijnimpact bij je doelgroep


In DEEL 2 van de workshop kun je zelf pitchen voor een LIA

Heb je in 2017 waarde gecreëerd met een innoverende, creatieve taaloplossing? Kom ze pitchen voor een LIA.

Je krijgt onmiddellijk feedback in de vorm van direct toepasbare verbetersuggesties en tips voor een optimale campagne bij je doelgroep, plus een realistische prognose van je kansen op een LIA.

Grijp deze unieke kans en kom pitchen. Stuur nu meteen een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je alle info die je nodig hebt.

 

De LIA's 2017 worden op donderdag 15 maart 2018 uitgereikt in Gent.

Meer info over de LIA"s: http://www.languageindustryawards.eu

Meer info over het DRONGO talenfestival: http://www.drongotalenfestival.nl/

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.