LaMa - opening the language market

 

Update 25 april 2017: lees meer over de LaMa app en download een eerste alfa-versie hier: lama.thelanguageindustry.eu (apk-bestand, enkel voor Android). Met dank voor alle mogelijke feedback!

 

De LaMa (in ontwikkeling) is een nieuwe mobiele app waarmee we de drempel tot de taalmarkt serieus willen verlagen.

De LaMa (Language Market, baseline: opening the language market) bundelt drie functies:

  • de kortste weg naar de juiste taalprofessional tonen met behulp van een uitgekiende "Wie-is-wie in de taalsector": taalprofessionals uit alle segmenten van de taalsector met profielen die eenduidige kwaliteitssignalen naar de markt sturen: diploma's, certificaten, lidmaatschappen, ervaring, aanbevelingen, referenties, ...
  • inkopers van taaloplossingen informeren over relevante ontwikkelingen in de taalsector door middel van een gerichte kennis- en informatiefeed
  • een gespecialiseerde jobboard bieden voor bedrijven en organisaties die een taalprofessional in vast of freelanceverband zoeken

Heb je belangstelling voor het concept en de ontwikkeling van de app, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat van je horen, als je al een linkje naar een apk-bestand (voorlopig enkel voor Android) - en een woordje uitleg - wil ontvangen.

Wil je van gedachten wisselen over het doel van de app of over de marketingaspecten? Als taalprofessional of taalbedrijf kun je vanaf de lancering van de app goed zichtbaar zijn in de Wie-is-wie.

Meld je belangstelling met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op +32 9 269 04 66.

De officiële presentatie van de LaMa app is op donderdag 18 mei 2017 om 15 uur bij De Taalsector in Gent, maar er is nu al ruimte voor maatwerk.

Het LaMa-team bij De Taalsector

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.