Kom mee in beeld met de Language Industry Awards 2017

De LIAs / Language Industry Awards komen eraan

 

Update 12 mei 2017: de uitslag van de LIAs top 100 is bekend: languageindustryawards.eu

 

Beste taalprofessional,

Zet u schrap voor de Language Industry Awards.

Dit jaar geen galaceremonie of pop-up show zoals de voorbije jaren, maar een echte countdown show: de LIAs Top 100 Live van 8 tot 12 mei (update), elke dag van 12 tot 14 uur. Live in Gent met een levend publiek én op Facebook Live.

We gaan dus aftellen van 100 naar 1 en zo het beste van het beste uit alle hoeken en uithoeken van de taalsector laten zien en horen. Niet met 100 muziekjes natuurlijk, maar met enthousiaste gebruikers van alle mogelijke taaloplossingen. Zij komen gepassioneerd vertellen hoe ze waarde creëren met het taalwerk, de taalexpertise, de taaldienst of het taalproduct dat ze gebruiken. Meer vertellen we nog niet. Of toch, ja er zal ook gestemd kunnen worden ... en bij ons geeft de popular vote wél de doorslag ;-)

Zet u schrap om mee in beeld te komen.

 

De LIAs kwamen vorig jaar bij 250.000 mensen in beeld. Dit jaar willen we minstens een half miljoen mensen bereiken. Hoe? Door vooral samen veel lawaai te maken natuurlijk. Samen op de kar van de LIAs maken we veel meer lawaai dan ieder voor zich op zijn karretje. Samen zijn we beter zichtbaar en komen we eerlijk gezegd ook veel aantrekkelijker in beeld dan ieder op zijn eigen fotootje. Het is dus de LIAs Top 100 Live. Niet de Top 5 of Top 10 hé.

Laat u zien aan uw klanten.

De LIAs zijn het meest zichtbare event in de taalsector. Wie met de LIAs mee in beeld komt als partner, zegt eigenlijk aan zijn klanten: "Ik ben geen meeloper, ik speel mee in de sector. Ik sta achter mijn sector." Bij veel klanten komt dat als een belangrijk kwaliteitssignaal binnen. Het geeft vertrouwen. Het schept geloofwaardigheid.

Concreet.

Zo komt u in beeld als partner: stuur een mail naar Shauni Bollaert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), zeg in één zin dat u als partner in beeld wilt komen (of in twee zinnen hoe u in beeld wilt komen) en u krijgt van haar meteen alle info toegestuurd die u nodig hebt om snel en goed te beslissen.

Of bel +32 9 269 04 66.

Of klik hier om een standaardoverzichtje van mogelijkheden te downloaden (Engels document). Deze link is wel de spannendste. Hij neemt u al even mee naar de website die we woensdag 15 maart officieel lanceren.

We zien elkaar,

Shauni Bollaert
LIAs Event Manager

Dries Debackere
De Taalsector

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.