De Taalsector WinterdrinkQué? Stel dat er FETA is?

Neen, niet de Griekse schapenkaas natuurlijk, maar FETA als acroniem van de "Federatie van taalprofessionals, taalbedrijven en organisaties in de taalsector".

Hoe zou een volwaardige FETA een verschil kunnen maken? Voor de taalberoepen, voor de taalsector in heel zijn breedte, voor iedereen die professioneel met taal in de weer is.. en vooral: voor u?

Wat wordt er allemaal mogelijk, als er een FETA is?

Een inspirerende vraag waarop u wel een paar goede antwoorden kunt verzinnen? Kom dan naar De Taalsector Winterdrink op dinsdag 19 december 2017, Gent.

 

Een muziekje, een hapje en een glas op het nieuwe jaar, maar vooral ook een creatieve netwerkbijeenkomst voor taalprofessionals uit alle hoeken en uithoeken van de taalsector.

Prikkelend met een dynamische werkvorm, stimulerend met een uitdagende vraag.

Afsluiten doen we rond de doopvont. Of er ook iets of iemand boven wordt gehouden? Dat beslissen alleen zij die op 19 december De Taalsector Winterdrink meemaken.

 

Programma

18u00
Ontvangst

19u00
Trendwatching de taalsector
"Wat komt er in 2018 op u af?" (Dries Debackere)

19u20
Revisiting de taalsector
De "Ronde Tafel over de status van de taalprofessionals" revisited. Wat waren de aanbevelingen aan de taalsector? Wat is er gerealiseerd? Wat is er nog te doen? Download het verslag van de Ronde Tafel.

19u30
Imagining de taalsector
"Stel dat er FETA is" - Creatieve sessie in 2 delen:

Deel 1: Questionstorming over nut en wenselijkheid van FETA: voor welke problemen is FETA eigenlijk een oplossing? Op welke vragen het antwoord?

Deel 2: Van prangende vragen naar antwoorden, suggesties en aanbevelingen. En actie?

20u30
Receptie rond de doopvont: hapje, drankje, muziekje en blijven hangen tot u helemaal uitgenetwerkt bent

 

Aanmelden

Update 11 december 2017: aanmelden is niet meer mogelijk.

De Taalsector Winterdrink is gratis voor leden van De Taalsector. Anderen betalen 65 euro (excl. btw). Aanmelden en (indien van toepassing) betalen kan tot 10 december met een eenvoudig mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Taalsector Winterdrink vindt plaats bij De Taalsector in het centrum van Gent. U ontvangt alle praktische informatie bij aanmelding.

Hebt u nog een vraag? Bel ons op +32 9 269 04 66 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Download het verslag van de Ronde tafel in pdf: https://taalsector.be/cms/RondeTafel12032013Verslag.pdf

Bekijk de taalsector in één oogopslag: https://www.taalsector.be/cms/detaalsectorinbeeldlorevandenbossche11022016hires.jpg

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.