Hoe breng je je taalberoep, taalwerk, taaldiensten of taalbedrijf visueel aantrekkelijk in dienst?Ja, het woord is belangrijk. Maar het beeld speelt in de moderne samenleving een steeds belangrijkere rol. En dus wordt ook de vraag hoe jij je taalbedrijf of je taalwerk in beeld brengt steeds belangrijker.

Ben je creatief? Teken of schilder je graag of speel je graag met grafische software? Heb je artistiek talent? Of heb je anders wel beelden in je hoofd bij taalwerk, taaldiensten, taalberoepen, taalexpertise?

Kom dan met je creatief talent en/of met je beelden naar het Creatief Atelier van De Taalsector op donderdag 21 januari 2016 in Gent. De Taalsector verwelkomt je in een inspirerende ruimte, met grote tafels, hopen papier, doeken en witte muren, kleurpotloden, stiften en verf, enz.


Het Creatief Atelier is van 16 tot 19 uur (filevrije uren). Wie al bij De Taalsector was, weet dat je daarna gewoon mag blijven plakken met een natje en een droogje. Ben je gebeten en wil je liever de hele avond door creatief zijn? Geen probleem, er is bij De Taalsector geen conciërge.

Het Creatief Atelier is een informele bedoening zonder docent of presentatie, maar wel met een begeleider van het creatieve proces. Dries Debackere (De Taalsector) zal het atelier inleiden met een korte brainstorming volgens de regels van de kunst. Hij zal waken over een optimale kruisbestuiving van de creatieve ideeën en naar het einde toe zal hij de creatieve processen laten convergeren in enkele concrete aanbevelingen over de centrale vraag ‘Hoe kom ik als professional, bedrijf of organisatie in de taalsector visueel aantrekkelijker in beeld?" Je gaat niet gegarandeerd met een nieuwe look naar huis, maar wel met een pak ideeën waar je verder mee aan de slag kunt.

Hoe deelnemen?
Reguliere abonnees van De Taalsector betalen 45 euro, alle kosten inbegrepen. Wie geen betaald abonnement op De Taalsector heeft, betaalt 95 euro. Bedragen zijn excl. btw. Voor de betaling wacht je de factuur af. Premium abonnees van De Taalsector nemen kosteloos deel aan het Creatief Atelier.

Meer informatie nodig? Bel +32 (0)9 269 04 66 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je nu in via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.