Alles over het aankopen van taal - The Value of Language II, 26 nov 2015 Brussel

#TVOL - Met vertalingen, taalopleidingen en vele andere taaldiensten is het vaak zoals met tweedehandsauto"s: hoe kun je als inkoper weten dat je waar voor je geld gaat krijgen?

Hoe koop je met een gerust gemoed taaldiensten, taalexpertise of taalproducten in - ook in talen die je zelf niet spreekt?

Dat zijn de centrale vragen op de tweede editie van The Value of Language op donderdag 26 november 2015 in Brussel. Antwoorden krijgt u op de conferentie (De Taalconferentie) en de markt (De Taalmarkt).Het programma van De Taalconferentie is nog niet volledig, maar krijgt nu in sneltempo elke dag meer vorm. We voegen nog elke dag sprekers toe die ervaring en inzicht in taalzaken willen delen met gebruikers en inkopers, zodat zij met meer kennis en meer vertrouwen kunnen aankopen. Hou het in de gaten op www.thevalueoflanguage.eu in NL, FR en EN, en op de sociale media (@TheValueOfLangu, @DeTaalsector, facebook.com/thevalueoflanguage, facebook.com/detaalsector).

De Taalmarkt is een echte markt, met standhouders die concrete taaloplossingen voorstellen uit alle hoeken en uithoeken van de taalsector.
Speciaal voor deze editie hebben we ultralichte formules uitgedokterd om iedereen de kans te geven zich te laten zien: voor 100, 70 en zelfs 40 euro kunt u al een stand hebben. Als u snel bent, krijgt u er van ons de online zichtbaarheid (blogpost met logo) gratis bij. Download alle info over de markt in één pdf (NL, FR, EN). Geïnteresseerd om als sponsor in beeld te komen? Download alle info in één pdf (NL, FR, EN).

The Value of Language is een initiatief van De Taalsector, in een samenwerking met KU Leuven campus Brussel.

Taalprofessional? Nodig nu uw klanten uit. Er is 20% korting vanaf 3 tickets.

Meld u nu aan

 

De Taalsector, de taalprofessionals aan het woord

KU Leuven campus Brussel - Leer je talen waar ze echt gesproken worden

 

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.