Crowdfundingcampagne voor boek "Taalwerk: 20 portretten, 1 passie" is de werktitel van een crowdfundingcampagne voor een boek met 20 portretten van professionals die één passie delen: het verschil maken met taal en taalwerk.

De campagne is nu gestart en loopt tot 25 november. Maak ook kabaal voor professioneel taalwerk met passie, en volg de campagne op CroFun.


Wij willen een boek. Een prachtig boek met twintig portretinterviews met professionals die het verschil maken met taal en taalwerk. En met passie.

Met dit boek willen we de rijkdom, de diversiteit en de waarde van professioneel en gepassioneerd taalwerk aan de mensen laten zien. We willen knap taalwerk beter zichtbaar maken bij het brede publiek.

Om het boek bij het brede publiek te krijgen moeten we een uitgeverij overtuigen. Daarvoor hebben we eerst de twintig portretinterviews nodig. Dat kost geld, dat we via deze crowdfundingcampagne willen verzamelen.

We spelen alles of niets.
Als we de doelstelling bereiken (en zo een uitgeverij overtuigen), dan krijgt elke donateur al minstens het boek als beloning. Wie als donateur of sponsor zichtbaar wil zijn in het boek, kan voor een extra dankvermelding in het boek opteren. Halen we het beoogde bedrag niet op, dan krijgt iedereen zijn geld integraal terugbetaald op de bankrekening.

De campagne loopt tot woensdag 25 november 2015. De slotshow is op donderdag 26 november in Brussel, op The Value of Language.

Een initiatief van De Taalsector, in samenwerking met Christo Mercelis (campagne) en Hilde Pauwels (redactie).


Taalprofessional? Doe mee en volg de campagne hier:
http://www.crofun.be/nl/project/1760-taalwerk-20-portretten-1-passie

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.