Specialiseren voor beginnende vertalers (workshop 12/10/2015)

Specialiseren voor beginners - met Agnès Feltkamp, BKVTAgnès Feltkamp (Missing Link, Lot) vestigde zich in 1994 als zelfstandig vertaler. Haar specialiteit: medische teksten vertalen in het Nederlands. Specialiseren, hoe begin je daar eigenlijk aan? En wanneer kun je als vertaler echt zeggen dat je gespecialiseerd bent?

Een workshop over specialiseren, met Agnès Feltkamp, specialist ter zake.


Op maandag 12 oktober 2015 leidt Agnès Feltkamp bij de Belgische Kamer van Vertalers en Tolken (BKVT) in Brussel een workshop "Specialiseren voor beginners". Hoe begin je eraan? Wanneer ben je gespecialiseerd?
De workshop wordt tegelijk in het Nederlands en het Frans gegeven.

"De workshop is bedoeld om u enige inspiratie te geven: de inspanning om u te specialiseren zult u daarna zelf moeten leveren!" Agnès Feltkamp vertaalt medische teksten uit het Engels, Frans, Duits en Indonesisch. Ze is vice-voorzitter van de BKVT, de vereniging die ze van 2005 tot 2013 leidde.


Meer info bij Valérie Yernault, secretaresse van de BKVT (tel. 02 513 09 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Meer info: www.vertalers.be

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.