Intussen op de (ver)taalafdeling: zelf doen of uitbesteden?

Taaldiensten in bedrijf of overheid: zelf doen of uitbesteden?Uitbesteden of zelf doen?
Met welke argumenten houdt u een dreigende uitbesteding van uw (ver)taaldienst tegen? Hoe beïnvloedt u de perceptie over uw (ver)taaldienst positief? De Belgische Kamer van Vertalers en Tolken (BKVT) nodigt taaldiensthoofden in ondernemingen en overheidsinstellingen uit om hierover met collega's van gedachten te wisselen op een bijeenkomst in Brussel op donderdag 11 juni 2015.


Naast de uitbestedingskwestie en het perceptievraagstuk staat ook een bespreking van ad-hoctechnologieën zoals spraakherkenning en software voor websitevertaling op de agenda.

Belangstellenden nemen voor meer informatie over deze bijeenkomst contact op met Ingrid Joosens, die de taaldienst van de Benelux Unie leidt, of met Marleen Vanistendael, die het vertaalwerk bij SD Worx (Antwerpen) coördineert.


Meer info bij Ingrid Joosens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Marleen Vanistendael (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

(foto Bruce Tuffin)

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.