Van informatie tot design (handboek)

Van informatie tot design - Jordi CasteleynBij Academia Press (Gent) is het boek "Van informatie tot design" van Jordi Casteleyn verschenen. Dit boek is een inleiding in academisch schrijven en presenteren.


Van informatie tot design (104 blz.) is een handboek. Het behandelt de verschillende factoren die het succes van communicatie beïnvloeden. Het geeft een overzicht van de adviezen rond academisch schrijven en presenteren. En het gaat dieper in op manieren om het succes van communicatie te testen.

Dit handboek is bedoeld voor studenten die hun eerste stappen in de academische wereld zetten en voor iedereen die meer achtergrond in professioneel en academisch communiceren wil.

Jordi Casteleyn geeft lessen communicatievaardigheden bij de vakgroep Onderwijskunde van de Universiteit Gent.
"Veel studenten kunnen de nodige informatie voor hun project verzamelen, maar slagen er niet in om die kennis in de juiste communicatieve vorm te gieten. Daarnaast hebben deze studenten wel ooit gehoord van de regels van goed communiceren, maar missen ze een theoretisch kader om die richtlijnen vlot toe te passen."

Jordi Casteleyn is ook docent bedrijfscommunicatie aan de opleiding Bedrijfsmanagement van de Arteveldehogeschool Gent. Daarnaast geeft hij coaching aan professionele sprekers. Ook schreef hij een doctoraatsverhandeling over de impact van nieuwe media op presentatievaardigheden.


ISBN: 9789038224183


Meer info: http://www.academiapress.be/van-informatie-tot-design.html

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.