Docent Frans? Zeg het met een filmpje!

Docent Frans? Zeg het met een filmpje!Doceer je Frans, ben je jonger dan 35 en ben je lid van een beroepsvereniging? Maak een filmpje waarin je je beroep creatief in beeld brengt. Je maakt kans op een gratis ticket voor het "Forum mondial de la langue française", waarvan de tweede editie van 20 tot 23 juli 2015 in Luik wordt gehouden.

Het Forum mondial de la langue française is een initiatief van de Organisation internationale de la francophonie (OIF) en richt zich op de creatieve jonge Franstaligen over heel de wereld. Het thema van het forum in Luik is dan ook "la francophonie créative". De organisatoren verwachten 1500 deelnemers uit heel de wereld.


De Fédération internationale des professeurs de français (FIPF) heeft vijf gratis tickets (inclusief transport, overnachting en catering) voor het forum in Luik in de aanbieding. Wie kans wil maken op een gratis ticket, stuurt een filmpje in dat niet langer dan anderhalve minuut mag duren. Een jury zal uit de inzendingen de vijf beste filmpjes selecteren.

De (FIPF) overkoepelt wereldwijd 186 verenigingen van leraren Frans. Zij tellen in 140 landen samen 80.000 leden. De twee Belgische verenigingen van leraren Frans zijn de ABPF en de BVLF: de Association belge des professeurs de français (in Wallonië en Brussel) en de Belgische Vereniging van Leraren Frans (in Vlaanderen en Brussel). Raymond Gevaert, voorzitter van de BVLF, is vicevoorzitter van de FIPF.


De uiterste datum om een video in te dienen is 5 mei 2015. Je zet je filmpje gewoon op YouTube natuurlijk, dan kan iedereen meekijken ;-)

Bonne chance à tous et créativez-vous !


Meer info: http://fipf.org/actualite/dites-le-en-video

Meer info: http://www.forumfrancophonie.org/

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.