Language Industry Awards / LIA's laatste update!Wanneer u dit leest, hebben op de website van de Language Industry Awards ofte de LIA's al meer dan 10.000 mensen een enthousiaste stem uitgebracht voor het beste van het beste uit de taalsector in 2014.

En op de redactie van De Taalsector ontvangen we vele tientallen reacties van gebruikers die laaiend enthousiast zijn over een van de 40 nominaties en hopen dat hun favoriet donderdag een LIA zal winnen.
We wensen alle genomineerden van harte proficiat met de knappe campagnes! Zij laten een creatieve, toekomstgerichte en innovatieve sector zien.

En u? Kijkt u toe aan de zijlijn? Of komt u mee in beeld? Het kan nog. Hier komt de allerlaatste update over de #LIAS2014.

 

Kom mee in beeld!
De enthousiaste campagnes die de genomineerden bij hun achterban voeren via mail en op de sociale media, stralen niet alleen positief af op henzelf maar uiteraard ook op de hele taalsector. En dus ook op u, als u dat wilt. Kom gewoon mee in beeld; voer nog twee dagen mee campagne voor de LIA's of voor uw favoriet, of meld u nog snel aan als partner. Er is nog plaats, u kunt nog mee in beeld:
http://www.languageindustryawards.eu/KomMeeInBeeldMetDeLIAS02032015.pdf

#taalfies
Van beeld gesproken. Hoe breng je taal en taalwerk in beeld? En - moeilijker nog - hoe breng je de waarde van taal en taalwerk wervend in beeld? Dat is de uitdaging voor de studenten die het verschil willen maken met een LIA op hun cv. Zij kunnen nog tot dinsdag 24 maart 23u59 hun #taalfie inzenden. Alle info: http://www.languageindustryawards.eu/taalfie

Stemmen
Stemmen kan nog tot woensdag 25 maart 23u59.
Stem nu: http://www.languageindustryawards.eu/#stemmen

Maak het live mee op de eerste rij
U kunt de uitreiking van de Language Industry Awards live bijwonen. Nu donderdagavond in Gent. Het kan nog.

De uitreiking is een netwerkgelegenheid met alles wat u van een "Oscarceremonie" verwacht, maar dan informeler en goedkoper ;-)
En verrijkend: met een prikkelende openingslezing over de status van de taalprofessional (Dries Debackere, De Taalsector), een centrale gastlezing over talig erfgoed in een modern jasje (prof. dr. Jacques Van Keymeulen, UGent), live muziek en oraal erfgoed, lekkere hapjes en drankjes, een expo met standjes die gaan van oraal erfgoed tot een nieuw webgebaseerd vertaalmanagementsysteem.

Bestel nu uw ticket: http://www.languageindustryawards.eu/uitreiking/


Allemaal taalprofessionals!

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.