ElaN viert jubileum met wedstrijd voor jonge ondernemers

Bij ElaN 5 International Starter Language Packs te winnen, ter waarde van elk 2000 euroTaalleverancier ElaN Languages uit Heusden-Zolder bestaat 25 jaar en viert dit met een wedstrijd voor jonge ondernemers die internationaal willen doorbreken. Vijf Vlaamse starters maken kans op een International Starter Language Pack ter waarde van 2000 euro. Het pakket bestaat uit ondersteunende taaldiensten zoals vertalingen, meertalige copywriting en (online) taaltrainingen. De winnaars kunnen hun pakket naar believen samenstellen.


"Uit ervaring weten we dat er heel wat bij komt kijken als je internationaal wilt doorbreken. Daarom willen we 5 starters en jonge Vlaamse ondernemingen die op het buitenland mikken een duwtje in de rug geven," zegt Managing Director Wim Vanschooren.

De wedstrijd staat open voor elke Vlaamse onderneming die is opgericht na 1 januari 2012. Ondernemers die kans willen maken op een International Starter Language Pack, bezorgen ElaN voor 31 augustus 2015 een plan van aanpak waarin ze duidelijk maken hoe ze de wereld willen veroveren.

De geselecteerde bedrijven krijgen in de loop van september 2015 een uitnodiging voor een pitchingsessie, gevolgd door een Q&A-moment.

Een jury van specialisten in internationaal ondernemen beoordeelt vervolgens de ingediende dossiers en selecteert de vijf winnaars. Wie die specialisten zijn, leest u hier zodra de namen bekend zijn.

ElaN Languages is zelf op verschillende manieren in het buitenland actief. Het bedrijf, met hoofdzetel in Heusden-Zolder en met vestigingen in Brussel en Louvain-la-Neuve, heeft ook activiteiten in Frankrijk, Rusland en Nederland.Meer info: http://www.elanlanguages.com/nl/International%20Starter%20Language%20Pack

Meer info: www.elanlanguages.com

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.