Nieuwe NT2-leermiddelen volgen met docAtlasU wilt op de voet volgen wat er op NT2-gebied (Nederlands voor anderstaligen) allemaal verschijnt? Nieuwe leermiddelen, boeken, andere materialen? Het Antwerpse docAtlas helpt.


Wie het nieuwe aanbod aan NT2-boeken, leermiddelen en andere materialen op de voet wil volgen, kan zich daarin laten leiden door het documentatiecentrum van de provincie Antwerpen. DocAtlas - zo heet het documentatiecentrum - volgt én koopt zowat alles wat er op de markt komt. Op weekdagen (behalve maandag) kunt u docAtlas gewoon binnenwandelen zonder afspraak en de materialen inkijken en uitlenen. Voor wie uitleg of advies nodig heeft, staat een medewerker klaar.

Verder publiceert docAtlas tweemaandelijks op zijn website een digitale lijst met alle nieuwe aanwinsten. De - eveneens tweemaandelijkse - digitale nieuwsbrief brengt ook informatie over activiteiten en vormingen van docAtlas, tips en thema's in de kijker.

Meer info bij Roos Hertsens (tel. +32 3 338 71 64 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Meer info: http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dwep/docatlas/documentatiecentrum-atlas/nieuwe-aanwinsten.html

Meer info: www.docatlas.be

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.