TCeurope 2015 in Brussel (17/4/2015)

TCeurope 2015 op 17 april in BrusselOp vrijdag 17 april 2015 wordt in Brussel "TCeurope 2015" gehouden, een colloquium over technische communicatie onder het motto "Riding the Waves of Change".

 


De wereld verandert. De technologie verandert. De gebruiker verandert. Alles verandert. En het gaat snel. Technologie wordt bijvoorbeeld steeds intuïtiever, de gebruiker komt steeds meer centraal te staan. De manier waarop die gebruiker informatie gebruikt of verbruikt, verandert mee. Als technisch communicator (TC) moet je mee veranderen - ook in je manier van denken. Hoe ga je met al die veranderingen om? Hoe kun je nog beter begrijpen wat de gebruiker wil, wenst of nodig heeft? Hoe creëer je met je technische communicatie waarde voor gebruikers en bedrijven?

TCeurope 2015 biedt een hele dag praktische sessies over informatievoorziening, opkomende technologieën die relevant zijn voor TC's, methoden om gebruikers beter te betrekken, en in het algemeen over tools en informatie die je als TC nodig hebt om te slagen in deze tijden van verandering.

Het colloquium in Brussel is een organisatie van STC-France, de Franse tak van TCeurope. De organisatoren verwachten tussen 50 en 70 TC's uit de Benelux, Frankrijk en de rest van Europa: technisch schrijvers, inhoudstrategen, user experience designers, informatiearchitecten, documentatiemanagers en vertalers.

Het dagprogramma wordt binnenkort bekendgemaakt op onderstaande website. Het laatste onderdeel van het formele dagprogramma is wel al bekend: een gegidst bezoek aan het Microsoft Innovation Center in Brussel, waar het colloquium gehouden wordt. Daags na het colloquium (zaterdag 18 april) zullen nog diverse workshops aangeboden worden.

De organisatoren hebben nog diverse formules voor wie op een of andere manier als sponsor zichtbaar wil zijn.

TCeurope is de koepelorganisatie boven zes nationale beroepsfederaties van technisch communicatoren. De zes zijn STC France, het Portugese APCOMTEC (Associação Portuguesa para a Comunicação Técnica), het Britse ISTC (Institute for Scientific and Technical Communicators), het Zweedse FTI (Föreningen Teknisk Information), het Finse STVY (Suomen teknisen viestinnän yhdistys) en het Franse CRT (Conseil des Rédacteurs Techniques). Samen vertegenwoordigen ze ongeveer 1500 TC"s.


Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info: www.tceurope.org/colloquia

Meer info: http://www.tceurope.org/images/downloads/TCEUROPE2015-sponsor-packages.pdf

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.