Schrijven met twee hersenhelftenSchrijven met twee hersenhelften, wat is dat? Dat is creatief schrijven en effectief schrijven tegelijk. Creatief en zintuiglijk, maar ook logisch en strategisch.

Voor gevorderden moet een driedaagse cursus volstaan om het helemaal onder de knie te krijgen.


In een driedaagse cursus in Mechelen leert Erik Vanhee, schrijfdocent bij vzw Creatief Schrijven (Antwerpen), hoe je een brief, folder, flyer, brochure, artikel voor blad of website, enz. schrijft en daarbij je beide hersenhelften gebruikt.

De goede verstaander heeft begrepen dat in deze cursus zowel het creatieve schrijfproces (technieken uit creatief denken, eigen toon en persoonlijke stijl ontwikkelen, een originele invalshoek kiezen, enz.) als het effectief schrijven (strategieën om een tekst te structureren, aandacht voor doelgroep, schrijfdoel, helder formuleren, enz.) aan bod komen.

De cursus "Schrijven met twee hersenhelften" is bedoeld voor wie geregeld een aantrekkelijke tekst moet schrijven op een gevorderd niveau: communicatiemedewerkers, redacteuren, journalisten, beleidsmedewerkers, ambtenaren en iedereen die op een gevorderd niveau teksten schrijft.

De cursus heeft plaats in Mechelen. De eerste cursusdag is woensdag 5 november.

Trainer Erik Vanhee (taalkundige) is een ervaren docent literair en zakelijk schrijven en is ook betrokken bij de opleiding van schrijfdocenten.

Creatief Schrijven fungeert als steunpunt voor iedereen die schrijft of wil schrijven, zijn weg zoekt in het schrijflandschap of zijn schrijftalent wil ontwikkelen.


Meer info: http://creatiefschrijven.be/cursus/schrijven-met-twee-hersenhelften-2/

Meer info: www.creatiefschrijven.be

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.