Translating Europe Forum (conferentie)

Translating Europe Forum, 18-19 september 2014 BrusselDonderdag 18 en vrijdag 19 september 2014 wordt in Brussel de conferentie "Translating Europe" gehouden, een initiatief van het directoraat-generaal Vertaling (DGT) van de Europese Commissie. De conferentie is online live te volgen.

"Linking up translation stakeholders" is de titel van deze tweedaagse conferentie. De centrale thema's zijn innovatie in de vertaalsector (Wat doet de sector met de nieuwe technologieën?), Europese subsidies voor nieuwe initiatieven in de sector, betere afstemming met de vertaalopleidingen over de competenties die de vertaalmarkt vraagt, en het belang van intellectuele eigendomsrechten (en billijke vergoeding daarvoor) in de vertaalsector.
Voor de keynote is Christophe Leclercq, oprichter van het Europese nieuwsportaal EurActiv (Brussel), uitgenodigd. Hij komt spreken over meertaligheid in de Europese media.

Registreer om meer te lezen …

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.