Wat is uw taalproduct of taaldienst echt waard?

The Value of Language, 12 juni 2014 Brussel

Update: de termijn om voorstellen in te dienen is verstreken. Het programma is beschikbaar.

Wat doen uw klanten eigenlijk precies met uw taalproduct of -dienst? Hoe creëren zij daar waarde mee? Voor zichzelf, voor hun organisatie, voor de samenleving?

Kom op donderdag 12 juni naar Brussel voor de conferentie "The Value of Language" en breng het verhaal van uw taalproduct, dienst of expertise. Laat zien waarin de waarde zit. Of beter nog: laat uw klant aan het woord, laat de gebruiker vertellen hoe hij met uw oplossing waarde creëert.

Lees en verspreid de Laatste Oproep voor sprekers en presentaties. De uiterste datum voor het indienen van voorstellen is 15 mei.

Wilt u graag op een of andere manier bijdragen aan de (praktische of inhoudelijke) organisatie van dit evenement? Geef nu meteen een seintje aan Dries Debackere (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +32 9 269 04 66).


Meer info (pdf): http://www.thevalueoflanguage.eu/AankondigingEnLaatsteOproepVoorPresentaties.pdf

Meer info: www.thevalueoflanguage.eu

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.