30 schitterende kandidaten voor 8 LIA's zetten hele taalsector positief in de kijker (LIA's 2013)


Update over de Language Industry AwardsLanguage Industry Awards: laatste update!
Straks om 23u59 sluiten we de competitie voor de studenten af. Morgen buigt de jury zich over de inzendingen. En donderdag weten we welke taalprofessional in spe het beste artikel heeft ingezonden: origineel en innovatief, relevant voor de taalsector en kwaliteitsvol gepopulariseerd. De lat ligt hoog? De taalsector heeft knappe koppen nodig! Spannend.

Positieve uitstraling
Nog spannender is de vraag wie van de 30 genomineerden donderdag met een Language Industry Award naar huis gaat. Ronden we de kaap van de 10.000 stemmen? Maken de twee lastminutekandidaten nog kans?

Alles is nog mogelijk, zegt het cliché, maar één ding is wel al zeker: in welk segment van de taalsector ze zich ook bevinden, alle genomineerden stralen zowel met hun nominatie als met hun campagne innovatiekracht, professionalisme én enthousiasme over taalwerk uit. En dat straalt af op de héle taalsector. De tolken profiteren mee van de kwaliteit waar de taaltrainers mee uitpakken. De vertalers profiteren mee van de innovatiekracht waar de taaltechnologen voor staan. De behoeders van de dialecten profiteren mee van het enthousiasme waarmee de creatieve pennen pleiten voor een schrijfacademie voor jongeren met schrijfambities. De geletterdheidswerkers profiteren mee van ...

 

Er zit muziek in de taalsector
Er zit muziek in de taalsector. Dat is het thema en het motto van de uitreiking van de Language Industry Awards op donderdagavond 13 maart 2014 in Gent. Wie de uitreiking live wil meemaken - er zal schoon volk zijn! - moet zich nu wel reppen. Klik hier om aan te melden. Hebt u een abonnement op De Taalsector, vergeet dan niet de redelijk spectaculaire korting te pakken!

Tot donderdag 13/3 in Gent?

Tot op de LIA"s?


Met de steun van de event partners Wordbee, UGent, UAntwerpen, CrossLang, Yamagata Europe, BKVT en Mastervoice

 

 

WordbeeYamagata Europe

 

 

 

 Universiteit Gent

CrossLang

 

 

 

 Universiteit Antwerpen

Belgische Kamer van Vertalers en Tolken

 

 

 

 

 

 


Mastervoice

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.