Het laatste nieuws over de Language Industry Awards 2013

Het laatste nieuws over de Language Industry AwardsOnder het motto "Er zit muziek in de taalsector" reikt de taalsector op donderdag 13 maart 2014 in Gent de Language Industry Awards 2013 uit.
Dertig kandidaten - projecten, publicaties, evenementen, diensten en producten, beloftevolle initiatieven uit alle segmenten van de taalsector - strijden momenteel om 8 awards. Wie zijn ze? Waarom verdienen ze een award? Is het een spannende race? U kunt de tussenstand bekijken, maar u kunt vooral ook nog stemmen (mocht u dat nog niet gedaan hebben), en er kan zelfs nog genomineerd worden. Alles is nog mogelijk!

Daarnaast gaan er Juryprijzen naar de taalprofessionals van morgen. De jury beoordeelt artikels van beloftevolle studenten: populariserend, innovatief en relevant voor de taalsector. Dat zijn de criteria. Artikels inzenden kan nog tot 9 maart.

De uitreiking van de Language Industry Awards is opgevat als een netwerkevenement waar actieve professionals in contact komen met studenten die gebeten zijn door taal en dromen van kwaliteitsvol taalwerk.

Samen zichtbaarder
De Language Industry Awards zijn natuurlijk ook een PR-evenement voor de sector. Met een award event komen de verschillende taalberoepen en segmenten van de taalsector op een positieve manier in beeld bij het brede publiek en bij de vraagzijde van de markt.

Gaat u akkoord dat de taalsector meer zichtbaarheid nodig heeft? Vindt u het goed dat taalwerk positief in de schijnwerpers komt? Staat u achter de Language Industry Awards en wilt u eventueel mee in de schijnwerpers komen? Het kan nog. Neem nu meteen contact op met Gaelle Braeckman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel haar op +32 (0)9 269 04 66 om samen de mogelijkheden te bekijken.

Vroegboekkortingen
Wilt u de uitreiking van de allereerste Language Industry Awards zelf meemaken? Het gedetailleerde programma (sprekers, muziek, prijsuitreiking, enz.) wordt op 3 maart bekendgemaakt. Er zijn vroegboekprijzen tot 6 maart, kortingen voor wie klanten, collega's of relaties meebrengt, extra kortingen voor sponsors en een speciale korting voor abonnees van De Taalsector.


Doe mee: www.languageindustryawards.eu

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.