Taal in Bedrijf 2013: taal- en spraaktechnologie in de zorg

Taal in Bedrijf 2013 besteedt aandacht aan taal- en spraaktechnologie in de zorgsector. 29 november in NijmegenNOTaS, de Nederlandse organisatie voor taal- en spraaktechnologie organiseert op vrijdag 29 november in Nijmegen de vierde editie van Taal in Bedrijf.

Taal in Bedrijf is geen klassieke conferentie maar een Nederlands-Vlaamse bedrijvenmarkt voor taal- en spraaktechnologie. Met o.m. stands, pitches door aanbieders én door eindgebruikers, een visiesessie met bijdragen van (potentiële) gebruikers en afsluitende discussie. Taal in Bedrijf wil aanbieders, ontwikkelaars, investeerders en gebruikers met elkaar in contact brengen, de nieuwste ontwikkelingen en een brede waaier van praktische toepassingen van taal- en spraaktechnologie laten zien.

Op Taal in Bedrijf 2013 staat de zorgsector centraal. Deelname staat open voor alle geïnteresseerden, in het bijzonder in de zorgsector. Aanmelden kan via de Taal-in-Bedrijf-pagina op www.notas.nl

Registreer om meer te lezen …

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.