tcworld conference / tekom Jahrestagung 2013Bent u met technische communicatie bezig en wilt u de ontwikkelingen op de voet volgen? Dan is de tcworld conference / tekom Jahrestagung een niet te missen afspraak. Dit jaar vindt de conferentie van 6 tot 8 november plaats, naar verluidt voor de laatste keer in Wiesbaden (Duitsland).

Het programma ligt zo goed als vast en is al online raadpleegbaar. Opvallend aanwezig in het programma van dit jaar is de taaltechnologie. Ook de technische communicatie wordt global, social en mobile en dat gaat niet zonder taaltechnologie. Taaltechnologie, vertaaltechnologie en spraaktechnologie hebben steeds meer te bieden. Om niet te zeggen dat ze onmisbaar zijn geworden voor de efficiënte productie van het informatieproduct dat vroeger alleen een papieren document of een handleiding was.

Parallel aan de conferentie loopt in Wiesbaden de tcworld Trade Fair / tekom-Messe, een expo met een tweehonderdtal standen. Er zijn nog een paar standen beschikbaar voor wie zich aan de 3500 bezoekers wil tonen.

Zijn er dit jaar Belgen op tcworld? Wie zijn ze? En wat laten ze zien?

En hoe zit het met de opleiding van de technisch redacteur?

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.