BELTA screent IATEFL BESIG Online conferenceBELTA nodigt u uit op de live uitzending op groot scherm van de 1ste editie van de IATEFL BESIG Online Conference. In Leuven. Op zaterdag 15 juni.

Even ontleden: BELTA is de Belgian English Language Teachers Association. De IATEFL is de International Association of Teachers of English as a Foreign Language. En BESIG staat voor Business English Special Interest Group, een van de 15 SIGs van IATEFL.
Ja, u hebt het verder goed gelezen: deze conferentie is online. Twee plenaire lezingen, twintig workshops, acht "how to"-sessies. Te volgen vanuit uw luie stoel dus. Van 9 tot 5. En gratis.
Maar, u kunt er ook voor naar Leuven komen. Om er samen met uw fellow Business English teachers live de online conferentie te volgen, te netwerken en van gedachten te wisselen over alles wat er ondertussen online te leren en te beleven valt. Een concept van BELTA. A Special Event For Business English Teachers indeed.

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.