Global Advances in Business Communications (Antwerpen, mei 2013)

Global Advances in Business Communications (Antwerpen, mei 2013)De vijfde editie van de internationale conferentie "Global Advances in Business Communications" wordt van woensdag 29 mei tot vrijdag 31 mei in Antwerpen gehouden. GABC2013 wil een forum bieden voor wetenschappers en praktijkmensen met belangstelling voor communicatieve praktijken in het bedrijfsleven en in organisaties.

Bevestigde gastsprekers zijn Leena Louhiala-Salminen (Aalto Universiteit Helsinki), Paul Matthyssens (Universiteit Antwerpen) en Marinel Gerritsen (Radboud Universiteit Nijmegen).

De uiterste datum voor het indienen van een voorstel voor een paper of een poster is 24 januari. De uiterste datum voor het voorstellen van een paneldiscussie is 15 november.


Meer info bij Lieve Vangehuchten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Meer info: www.ua.ac.be/GABC2013


(dd - 3/10/2012)

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.