De Grote Taalexpeditie

De Grote TaalexpeditieDe Taalsector werkt aan een sterke en slimme taalsector in een taalbewuste samenleving.

Dat is geen hard labeur wat ons betreft, maar een avontuurlijke reis die we De Grote Taalexpeditie hebben gedoopt.

 

Lerend netwerk

Wilt u graag samen met andere taalondernemers en professionals meewerken aan (een onderdeel van) De Grote Taalexpeditie? Bijvoorbeeld in een lerend netwerk rond taal als een sterk merk? Of rond PR voor taalberoepen of talenstudies? Rond het bevorderen van de aantrekkingskracht van de taalsector als werkgever? Of in een taskforce rond standaarden of een kwaliteitslabel?

Wilt u kennis, ideeën, ervaringen delen én opdoen rond technologie, innovatie of human resources in de taalsector? De Taalsector faciliteert De Grote Taalexpeditie, met externe expertise (sprekers) en kwaliteitsvolle input voor uw eigen leerproces zodat én uzelf én ook de sector er sterker en slimmer van worden.

Download de presentatie (pdf) om te zien rond welke thema's en acties u met andere taalprofessionals en ondernemers kunt leren en samenwerken, voor uzelf en voor de sector.

Ontbijtsessie 17 december 2019 - Gent

Op vrijdag 25 oktober 2019 hield De Grote Taalexpeditie op het DRONGO talenfestival in Nijmegen halt. Download de presentatie (pdf).

Op dinsdag 17 december 2019 houden we een pitstop in Gent, in de vorm van een ontbijtsessie (van 8u30 tot 9u30 uur bij De Taalsector). We stellen de expeditie meer in detail aan u voor en brengen u in contact met de expeditieleden.

De ontbijtsessie in Gent gaat direct vooraf aan een dubbele informatiesessie die u ook kan interesseren: (1) Wat kan het Instituut voor de Nederlandse Taal voor u doen? en (2) Wat kan VLAIO voor u doen?


Geïnteresseerd?

Laat van u horen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +32 9 269 04 66.

 

Aanvullende gegevens