"Als starter volgde ik de opleiding verkooptechniek en prijsberekening. Ook vandaag nog zijn het advies en de klankbordgesprekjes belangrijk voor mijn verdere ontwikkeling als taalondernemer."

Ingrid Weinberger, Online Language Coach

 

"Aan Thomas More hebben we al vele jaren een goed contact met De Taalsector, maar sinds 2020 zijn we als hogeschool ook effectief lid. Als gevolg daarvan kunnen onze studenten (vaak gratis) deelnemen aan uiterst boeiende workshops over taal, over taalverwerving, over vertalen en communicatie. Onze studenten krijgen zo zicht op het belang van talen in de beroepspraktijk. Vooral onze studenten Organisatie en Management hebben al goed gebruik gemaakt van het interessante aanbod!"

Jurgen Basstanie, Thomas More

 

"Als gepassioneerd linguïst en ‘lettervreter’ volg ik De Taalsector al meer dan tien jaar, oorspronkelijk als abonnee van het digitale magazine. Toen ik mij in 2021 vestigde als zelfstandig tekstschrijver/vertaler én De Taalsector zich op hetzelfde moment ontpopte tot een netwerk voor taalprofessionals heb ik geen moment getwijfeld over mijn lidmaatschap. Ik voelde dat dit netwerk voor mij, als startend onderneemster, veel zou kunnen betekenen."

"Ik heb al veel baat gehad bij de opleidingen en workshops die ik als lid kan volgen. En Dries is een fijne coach met geweldig veel ervaring in de sector van de taalberoepen. Elke babbel met hem brengt mij kennis bij of levert mij ideeën op. Ook de (virtuele) ontmoetingen om ideeën uit te wisselen over het rijke spectrum aan taalberoepen zijn een grote meerwaarde. Ik kijk er naar uit om na de coronapandemie de andere leden eindelijk in levenden lijve te ontmoeten."

Natacha Hinoul, De woordacademie

 

 

Kevin De Coninck, senior adviseur taalbeleid bij de Taalunie

 

"Vroeger werd wel eens gezegd “WordWorkers of the world, Unite!”. Dries en zijn team van De Taalsector zetten de Nederlandstalige “wordworkers” in de kijker en verenigen ons. Dat helpt mij als taal-ondernemer om uit mijn cocon te komen en breder te kijken naar andere aspecten van de taalsector. Bedankt Dries!"

Geert Benoit, Yamagata Europe

 

"Het is altijd fijn om met Dries te sparren. Zijn inzichten en contacten hebben Linguineo al sterk geholpen tot nu toe en ik ben ervan overtuigd dat ze dat zullen blijven doen.”

Steffen Luypaert, Linguineo

 

Word lid van De Taalsector

 

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.