125 - Combo: een individueel lidmaatschap voor 125 euro (excl. btw) per jaar

250 - Solo: een individueel lidmaatschap voor 250 euro (excl. btw) per jaar

450 - Club: een organisatielidmaatschap voor 450 euro (excl. btw) per jaar

 

Drie lidmaatschapsformules bij De Taalsector


1) Solo (250)

Solo is onze standaardformule: een individueel lidmaatschap op naam van één persoon. Toegang tot activiteiten die gratis zijn voor leden van De Taalsector is met een Solo lidmaatschap niet overdraagbaar. 

2) Combo (125)

Wat?
Combo is hetzelfde als Solo, maar voor individuele leden van De Taalsector die (individueel) lid willen zijn van meer dan één professionele vereniging in de brede taalsector, wat we bij De Taalsector sterk aanmoedigen. Combo is dus een individueel lidmaatschap en heeft alle voordelen van een Solo lidmaatschap.

Waarom?
De Taalsector ziet de taalsector als een breed en open ecosysteem, waarin taalprofessionals in meer dan honderd taalberoepen waarde creëren met taal. Waarde creëren met taal, dat is wat ons verbindt. 

In vele hoeken en uithoeken van de sector verenigen professionals zich rond een taal, een beroep, een vak, een economische activiteit, een heet hangijzer of een knagend issue. Ze doen dat in netwerken, verenigingen, groepen, platformen en clubs allerhande. Goed georganiseerde verbanden waar geëngageerde leden zich permanent kunnen ontwikkelen in taal, beroep of vak zijn een grote meerwaarde voor de taalsector. 

Terwijl de meeste verbanden inzetten op professionele verdieping binnen een beroep, vak, taal of economische activiteit, nodigt De Taalsector vooral uit om breed te kijken, over het muurtje van je beroep, vak, taal of segment in de taalsector en om inspiratie te halen bij andere taalprofessionals en taalondernemers die ook waarde creëren met taal en taaldiensten. 

Nog dit: het Combo lidmaatschap heeft enkel betrekking op 'clubs' die professionals bijeenbrengen rond professionele thema's, niet op verenigingen van taalliefhebbers. Land, taal, beroep of vak zijn verder niet van belang. Ook als je lid bent van pakweg een Finse vereniging van ondertitelaars Zweeds is Combo waarschijnlijk de geschikte formule voor jou.

 

3) Club

Club is het organisatielidmaatschap voor bedrijven en organisaties. Met dit organisatielidmaatschap geniet iedereen in jouw bedrijf of organisatie alle voordelen van het lidmaatschap. 
Sommige activiteiten van De Taalsector zijn gratis voor leden van De Taalsector. Met een Club organisatielidmaatschap kun je tot vier medewerkers van je organisatie gratis laten deelnemen. Dat kunnen voor elke activiteit weer andere mensen zijn; de voordelen in het organisatielidmaatschap zijn onbeperkt overdraagbaar. Leden met een Club organisatielidmaatschap genieten een korting van 50% op het normale tarief voor vacatureplaatsingen.

 

Basisafspraken

  • De Taalsector levert je de diensten (ledenvoordelen) zoals opgesomd op deze website.
  • Je betaalt je lidmaatschapsbijdrage na ontvangst van de factuur.
  • Je lidmaatschap gaat onmiddellijk in.
  • Je lidmaatschap loopt automatisch door tot opzegging.
  • Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden van De Taalsector (pdf).

Een lidmaatschap kan het hele jaar door starten, jij beslist wanneer.

 

Word lid van De Taalsector

 

We respecteren je privacy.
Door op deze website te surfen aanvaard je functionele en analytische cookies, bedoeld om de site goed te laten werken. Hier geen trackingcookies.